Beställning av tjänst

Telenor

Telefon: 020-222 22 22 

Web: www.telenor.se 

Telenor - Kampanj Tv Stor

Kampanjpris
299 kr
Kampanjtid
12 mån
Månadskostnad efter kampanj
399 kr
Bindningstid
Ingen

Detaljerad information om tjänsten ▾

Telenor Tv Stor för 299 kr/mån utan bindningstid

Kampanj: Tv Stor för 299 kr/mån i 12 månader utan bindningstid

  • En fri streamingtjänst ingår. Välj mellan HBO Nordic eller Viaplay Film & Serier.
  • Ingen frakt- eller startavgift
  • Smart tv-box ingår utan extra kostnad
  • Titta på filmer, serier och sport i hela EU med Telenor Stream
  • Ingen bindningstid

Vårt största tv-paket med extra allt
Varför begränsa sig? Med Tv Stor hittar du en riktigt stor blandning av underhållning, sport, fakta och film.  En fri streamingtjänst ingår. Välj mellan HBO Nordic eller Viaplay Film & Serier – byt favorit upp till en gång i månaden. Du väljer vilken streamingtjänst du vill ska ingå genom att logga in på Mitt Telenor.

Varför Telenor
Telenor och Bredbandsbolaget har blivit ett – nu kan du samla bredband, tv och telefoni på samma ställe. Vi ger dig ett högklassigt bredband utan varken bindningstid eller dolda avgifter och unik teknisk support som är öppen även på kvällar och helger. 

Streama fritt i hela EU
Streama ditt tv-innehåll med vår app Telenor Stream oavsett var du är. Hemma, på väg till jobbet eller på resan i EU. Det mesta i ditt tv-paket går att streama. Se hela säsonger av serier, filmer och tv-program i datorn, surfplattan eller mobilen. Både online och offline.

Enkelt att byta tv-paket och kanaler
Ibland vill man kunna välja bland alla kanaler och ibland räcker det med några stycken. Med Telenor har du fri bindningstid och kan byta tv-paket upp till en gång i månaden, så att du har det som passar dig bäst. 

Fri surf i mobilen med Telenor Stream
När du samlar mobilabonnemang och tv hos Telenor bjuder vi på fri surf inom Sverige i vår app Telenor Stream. På så sätt kan du titta klart på din favoritserie på bussen utan att det kostar någon mobilsurf. 

Vi bjuder på ett större tv-paket, mer surf eller snabbare bredband
Samla tv, bredband och mobil hos oss så bjuder vi på två gratis uppgraderingar. Du kan välja att få mer surf till mobilen, gå upp en hastighet i bredband, eller få ett större tv-paket. Helt utan extra kostnad.