Beställning av tjänst

Sappa

Vi på Sappa har som mål att bli Sveriges mest kundvänliga företag och därför är det viktigt för oss att du som kund känner dig trygg när du väljer Sappa. Vi jobbar dagligen med att vara i framkant med kundbemötande och det är också här vi sticker ut från alla andra leverantörer i branschen, och vi gör det riktigt bra. Läs mer om vårt arbete på www.sappa.se

För att förstå vad som skiljer oss från övriga leverantörer så kan du testa Sappas kundservice. Ring, mejla eller chatta med oss alla dagar, året om. Vardagar 8-22 och helger 8-18.

E-mail: hej@sappa.se

Telefonnummer: 0774–444744

Öppettider telefon mån-fre: 08–22

Öppettider telefon lör: 08–22

Öppettider telefon sön: 08–22

Hemsida: http://www.sappa.se

Sappa - ERBJUDANDE: Sappa 500/500 Mbit/s - 3 månader fritt

Kampanjpris
0 kr
Kampanjtid
3 mån
Månadskostnad efter kampanj
349 kr
Startavgift
0 kr (Ord. 395 kr)
Bindningstid
12 mån
Uppsägningstid
1 mån

Detaljerad information om tjänsten ▾

ERBJUDANDE: 3 månader fritt vid 12 månaders bindningstid

Beskrivning

Sappa Bredband 500/500 är det bästa bredbandsalternativet för det stora hushållet med höga krav på hastighet. Nästan oavsett hur många enheter som är uppkopplade kan du spela onlinespel samt streama filmer, serier och sport i HD-kvalitet. Om du ofta laddar upp musik, filmer och filer i mängder är denna hastighet rätt för dig. Obegränsat med surf!

Testa Viaplay!

Viaplay Film & Serier ingår fritt i 3 månader! 

Varför Sappa? 

För oss på Sappa är kundupplevelsen det viktiga. Vi vill vara Sveriges kundvänligaste företag. Vi är därför speciellt stolta över vårt kundlojalitetscenter som har branschens mest generösa öppettider. Vi finns på plats för våra kunder alla dagar, året om. Utan knappval och långa väntetider. 

Så här beställer du

För att du ska få rätt kostnader och avgifter behöver du lägga din beställning på www.sappa.se. Sök på din adress för att se vad som gäller just för dig på www.sappa.se. Du kan också beställa genom att ringa in till oss! När du ringer till oss på 0774–444 744 möts du av en vänlig röst, helt utan knappval. Vi svarar alla dagar, året om. Du som hellre vill mejla, gör det till hej@sappa.se.

Om du väljer att lägga en beställning här istället för på www.sappa.se kommer vi ta emot den som en intresseanmälan, vilket innebär att vi behöver komma i kontakt med dig för att slutföra beställningen.

Villkor

Efter de tre fria månaderna med Viaplay Film & Serier fortsätter abonnemanget att rulla till ordinarie pris 109 kr/mån. Kontakta oss om du vill säga upp abonnemanget. 

  • Abonnemang: Sappa Bredband 500/500
  • Bindningstid 12 månader (efter bindningstiden löper abonnemanget tillsvidare, 1 mån uppsägningstid)
  • Kostnad månad 1-3: 0 kr/mån
  • Kostnad månad 4-12: 349 kr/mån
  • Startavgift: 0 kr (ord. pris 395 kr)
  • Totalkostnad: 3 141 kr
  • Du sparar: 1 442 kr

Priser och utbud kan förändras. Du hittar alltid det som gäller på sappa.se.