Beställning av tjänst

Sappa

Vi på Sappa har som mål att bli Sveriges mest kundvänliga företag och därför är det viktigt för oss att du som kund känner dig trygg när du väljer Sappa. Vi jobbar dagligen med att vara i framkant med kundbemötande och det är också här vi sticker ut från alla andra leverantörer i branschen, och vi gör det riktigt bra. Läs mer om vårt arbete på www.sappa.se

För att förstå vad som skiljer oss från övriga leverantörer så kan du testa Sappas kundservice. Ring, mejla eller chatta med oss alla dagar, året om. Vardagar 8-22 och helger 8-18.

E-mail: hej@sappa.se

Telefonnummer: 0774–444744

Öppettider telefon mån-fre: 08–22

Öppettider telefon lör: 08–22

Öppettider telefon sön: 08–22

Hemsida: http://www.sappa.se

Sappa - ERJBUDANDE: Sappa 250/250 Mbit/s - 3 månader fritt!

Kampanjpris
0 kr
Kampanjtid
3 mån
Månadskostnad efter kampanj
229 kr
Startavgift
0 kr (Ord. 395 kr)
Bindningstid
12 mån
Uppsägningstid
1 mån

Detaljerad information om tjänsten ▾

ERBJUDANDE: 3 månader fritt vid 12 månaders bindningstid

Beskrivning

Sappa Bredband 250/250 ett utmärkt alternativ för hushållet som surfar mycket. Ett riktigt snabbt bredband där man kan surfa, streama filmer och serier i hög kvalitet samt spela onlinespel på flera enheter samtidigt. Med den höga uppströmshastigheten kan du snabbt ladda upp mycket bilder, videos och program. Obegränsat med surf!

Testa Viaplay!

Viaplay Film & Serier ingår fritt i 3 månader! 

Varför Sappa? 

För oss på Sappa är kundupplevelsen det viktiga. Vi vill vara Sveriges kundvänligaste företag. Vi är därför speciellt stolta över vårt kundlojalitetscenter som har branschens mest generösa öppettider. Vi finns på plats för våra kunder alla dagar, året om. Utan knappval och långa väntetider. 

Så här beställer du

För att du ska få rätt kostnader och avgifter behöver du lägga din beställning på www.sappa.se. Sök på din adress för att se vad som gäller just för dig på www.sappa.se. Du kan också beställa genom att ringa in till oss! När du ringer till oss på 0774–444 744 möts du av en vänlig röst, helt utan knappval. Vi svarar alla dagar, året om. Du som hellre vill mejla, gör det till hej@sappa.se.

Om du väljer att lägga en beställning här istället för på www.sappa.se kommer vi ta emot den som en intresseanmälan, vilket innebär att vi behöver komma i kontakt med dig för att slutföra beställningen.

Villkor

Efter de tre fria månaderna med Viaplay Film & Serier fortsätter abonnemanget att rulla till ordinarie pris 109 kr/mån. Kontakta oss om du vill säga upp abonnemanget. 

  • Abonnemang: Sappa Bredband 100/100
  • Bindningstid 12 månader (efter bindningstiden löper abonnemanget tillsvidare, 1 mån uppsägningstid)
  • Kostnad månad 1-3: 0 kr/mån
  • Kostnad månad 4-12: 229 kr/mån
  • Startavgift: 0 kr (ord. pris 395 kr)
  • Totalkostnad: 2 061 kr
  • Du sparar: 1 082 kr

Priser och utbud kan förändras. Du hittar alltid det som gäller på sappa.se.